Username:
Password: Forgot?
Register
-/+
Shoutbox - History
anlonfungli : 121212
dfgjkif : :d
cxh13991124 : Garbage website
cxh13991124 : SB ONLINE
Matt : bleh gotta work on autocomplete
Matt : working on search right now
Matt : almost wish i could disable it
Matt : yeah... skin thing i gotta add
Kesha : that highlight is way messed up
Matt : test
1
 
adidas nmd sort grøn
Posts: 22
Group: Member
Member: #2415

Quote


NMD City Sock kommer adidas dame sko 2018 til efteråret 2016 i en ny grå / hvid farvelægning. Med et fuldt Primeknit øvre materiale og sidder på mærkeets populære Boost ydersål, har du en øjeblikkelig vinder i hånden. Denne sko er fremstillet af et pustefrit og letvægtsnet, der er klædt i en fantastisk laksfarve. Skoen suppleres med hits af hellrosa, som bruges til de tre striber og hæl mærke.

Vi har faktisk kun set adidas nmd cs2 hvid grå den nye version af City Sock-udgivelsen for nogle få uger siden, men disse nyeste farver brugte brugen af ​​den oprindelige form, der sank lige efter den originale NMD i begyndelsen af ​​2016. Klædt i to afskalede bagning farver, Lejligheden toner hjælper med at accentuere mønsteret over den elastiske primeknitskal. Mellemsålpropperne på 2,0 er blevet fjernet på siden, så dette kan være en af ​​de sidste gange, vi vil se dem fremstå på en City Sock for at være vært for de subtile branding kosttilskud.

Parrene kommer i to farver, adidas mænd sko sale sort og hvid, der er både et øvre materiale i primeknit, en boost mellemsål, men fra tidligere versioner vil dette blive sammensat med en gummi ydersål. Parret består af sort Primeknit øvre materiale, en hvid boost mellemsål og svarte EVA stik. Vi vil have kalligrafi af Mikitype på indersiden, på et EVA stik og på indsatser.

Men selv uden berømtheder, adidas nmd sort grøn der kommer hjem, er ideen om, at Adidas er det det sneaker-mærke i øjeblikket, at mærkeets egne produkter har nået nye niveauer af ærlighed. Den utrolig kølige og komfortable Ultraboost, som Adidas først debuterede som den største løbesko af all-time, kan faktisk gøre et legitimt krav til denne titel. Futurecraft, Adidas nye serie af konceptsko, var ansvarlig for verdens første løbesko med en brugbar 3-D trykt sål.

http://www.herskyshoes.com/
-/+
Users Viewing This Topic
1
 
Zeneca 0.9.0 ©2009-10 Matt of Skullmonkey's Forum